Entries by مدیر سایت

شمال پرتغال بهتر است یا جنوب ؟


به اطمینان میتوان گفت که یکی از دغدغه های اصلی مسافران برای سفر انتخاب شهر مقصد میباشد . اگر به یک کشور پر از جاذبه های گردشگری و توریستی سفر کنید مسلماً دو دل خواهید شد که به کدام یک از شهرهای این کشور سفر کنید . کشور زیبای پرتغال یکی از این کشورها...

کلیسای جامع لیسبون


شهر لیسبون، پایتخت کشور پرتغال جاذبه های تاریخی و باستانی زیادی را در خود برای گردشگران جای داده و یکی از زیباترین مقاصد گردشگری دنیا به شمار می آید . مسلماً یکی از جذاب ترین جاذبه های گردشگری و توریستی این شهر کلیسای جامع لیسبون میباشد ، کلیسایی که در قرن ۱۲ میلادی بنا...

برج بلم لیسبون پرتغال


در دهانه ی رودخانه زیبای تاگوس در شهر لیسبون کشور پرتغال و در روبروی اسکله ی اصلی ، برجی به نام برج بلم وجود دارد که به عنوان یکی از نمادهای اصلی شهر لیسبون  پرتغال میباشد . این برج امروزه به عنوان فانوس دریایی لیسبون نیز شناخته می شود و به عنوان یک قلعه ی دفاعی به...

دلایل سفر به پرتغال


کشور پرتغال از آن کشورهایی میباشد که باید حتما به آن سفر کرد تا به عمق جاذبه هایش زیبایش پی برد ،  بودن در شهر لیسبون و دیگر شهرهای پرتغال تجربه ای متفاوت از دیگر شهرهای اروپایی است ، می خواهیم از دلایل سفر به کشور پرتغال برای شما بگوییم، گلدن وست را همراهی کنید . حلزون های صدف...

پارک ملی پرتغال


کشور پرتغال ؛ کشوری کوچک اما پر از جاذبه های باستانی و طبیعی بکر ست . یکی از مهترین جاذبه های پرتغال پارک ملی پندا گرس  میباشد، این پارک یکی از زیباترین پارک ملی های دنیا و از بزرگ ترین شگفتی های طبیعی کشور که فرصت های بیشماری برای طبیعت گردان ، ماجراجویی و...

ویزای D7 بازنشستگی پرتغال


اخذ اقامت پرتغال از طریق اثبات تمکن مالی ویزای D7 پرتغال از آن جهت ویزای ویژه بازنشستگان این کشور نیز نام گرفته است که بازنشستگانی که دارای حقوق و مستمری ثابت دست کم ۵۵۷ یورو در ماه باشند خود و خانواده‌شان نیز بر اساس ضوابط تمکن مالی شامل حال این ویزا خواهند شد . بهترین...

گلدن ویزای پرتغال


گلدن ویزا پرتغال سرمايه گذاري در پرتغال تحت برنامه گلدن ویزا، شهروندان غیر اتحادیه اروپا به سادگی با سرمایه گذاری های قانونی واجد شرایط برای دریافت مجوز اقامت در پرتغال هستند. این اجازه اقامت، اجازه می دهد که سرمایه گذار و اعضای خانواده اش در پرتغال زندگی کنند و آزادانه به اکثریت قریب به اتفاق...

ویزای تحصیلی پرتغال


ویزای مورد نیاز برای ادامه تحصیل در کشور پرتغال جهت تحصیل در پرتغال، می توانید برای اخذ یکی از دو ویزای زیر اقدام نمایید : •  ویزای کوتاه مدت شنگن (نوع  C) مخصوص دانشجویانی که قصد تحصیل به مدت کوتاه (حدود ۶ ماه) را دارند . •  ویزای بلند مدت شنگن (نوع  D )، مخصوص دانشجویانی...